Despre Priority Medical

priority-medical

PRIORITY MEDICAL nu isi doreste sa fie doar un alt laborator medical pe piata laboratoarelor de analize medicale.

Suntem un Laborator de Analize Medicale, suta la suta privat care se ridica la cele mai inalte standarde de profesionalism, bazate pe suport tehnologic de ultima generatie. 
In cei zece ani de existenta ne-am dezvoltat in mod natural la nivelul judetului Dolj, ajungand sa avem in acest moment patru puncte de recoltare in Craiova si un sediu nou unde avem si platforma tehnica.

Artizana acestui proiect numit Priority Medical, este doamna Doctor Alexandra Buzatu-Lang, Medic Primar Medicina de Laborator, Medic Specialist Endocrinologie, care are o experienta de peste 25 de ani in domeniul medical. Doamna Doctor considera fiecare pacient unic, incercand sa gaseasca si sa rezolve individual problemele de sanatate ale tuturor celor care ne viziteaza.


PRIORITY MEDICAL doreste sa functioneze cu precizia unui ceas elvetian, de unde si sloganul nostru “swiss quality our priority” atat la executia analizelor medicale cat si la eliberarea lor in timp optim.

Filozofia noastra este centrata pe pacient. Incercam astfel sa oferim pacientilor si partenerilor nostrii, medicii clinicieni, cele mai potrivite investigatii de laborator, in concordanta cu datele clinice, patologia si simptomatologia pacientului, interpretand apoi rezultatele obtinute, astfel adaugand valoare diagnosticului.

Toate acestea se realizeaza atat cu aparatura performanta cat mai ales cu personal medical de inalta competenta, personal medical pregatit in domeniul medicinei de laborator.

Personalul medical este unul de inalta calificare, cu experienta de peste 15 ani in domeniul laboratorului clinic, care isi dedica toate resursele si priceperea pentru a asigura fiecarui pacient care ne trece pragul, sevicii medicale personalizate de cea mai inalta calitate. Medicii specialisti in medicina de laborator, biologii, tehnologii de laborator si asistentele medicale de laborator va stau la dispozitie cu informatii privind modul corect de recoltare a analizelor medicale si interpretarea lor paraclinica.
priority-medical

Totodata PRIORITY MEDICAL se implica activ in informarea pacientilor privind semnificatia si importanta analizelor medicale. Este important ca pacientul sa cunoasca semnificatia investigatiilor paraclinice de laborator solicitate personal sau de catre medicul curant si in mod special semnificatia paraclinica a rezultatelor obtinute – serviciu oferit gratuit pacientilor de catre specialistii nostri.

Preocuparea noastra pentru sanatatea pacientilor s-a concretizat prin campanii de investigatii paraclinice realizate PRO BONO, adica toate costurile fiind suportate integral de laborator.
Campaniile noastre s-au adresat atat copiilor, adultului tanar, cat si pacientului varstnic.

Campaniile realizate PRO BONO au urmarit depistarea anemiei feriprive si infectiile parazitare la copii, infectia cu virusul hepatitei B la adultul tanar si afectarea renala la pacientul cu HTA, diabet zaharat, determinarea grupei sanguine si determinarea proteinuriei pentru pacientul cu patologie cardio-vasculara.

Daca doriti sa cunoasteti rezultatele campaniilor si sa va informati despre afectiunile urmarite selectati pagina Campanii Promotionale.

Pentru analize de mare finete (genetice, imunologie de mare performanta) colaboram cu LABORATORUL BIOMNIS - PARIS si UNILABS - GENEVA.